Nike Free Run 5.0

 
Dessa sjukt snygga skor inskaffade jag mig för några veckor sedan. Märket är Nike och det är från deras Free Run kollektion, mina är Free Run 5.0. De är köpta på Intersport. 
 
Dessa är verkligen ett par skor jag kommer ta med mig till USA, så sjukt snygga är dem och bekväma. Verkligen ett måste i min resväska! 
 
 

mejl från STS / 1 Juni imorgon

Fick just en roligt mejl från STS. Ni ska få reda på det senare, när allt är klart. Men om det blir som jag planerat  tror jag detta jättekul. 
 
Nu är det inte långt kvar tills jag åker. Tänkte svara på lite frågor jag fått under veckan också. 
 
Vill också ha lite tips på musik! Till Resan! 
 
Helt sjukt att det är Juni imorgon också. slutar skolan om 12 dagar!  Är ni lika taggade som jag är? När slutar ni? 
 
 
 
 
 

Min språkresa !

 
Nu är det inte många dagar kvar till sommarlovet, och inte till USA. mindre än 40 dagar till sommarlovet och mindre än 60 dagar till USA! 
 
Varför ville du åka? : Jag har velat åka enda sen 1år tillbaka.  Men eftersom jag bara skulle vara 14 fick jag inte åka utanför Europa.Tänkte först åka till England förra året, men är  rätt glad att jag väntade. USA är verkligen mitt dröm land.  Förr något år sedan läste jag en blogg om en tjej som var så språkresa i USA och en annan som gjorde just den resan jag ska på.  
 
Sen att jag valde just Boston To Miami var för att det är mycket roligare att åka runt och kolla på alla grejer man bara sätt på tv, det är ju dessutom jättefint väder under sommaren och då vill man ju inte sitta inne.
 
Men hade väldigt vårt att bestämma mig om jag ville åka på Boston 2 Miami/ Coast To Coast. Men det blev B2M 
 

RSS 2.0